Maandbrief 1 - juli 2018

Sunday, 1 July 2018
Beste vrienden en vriendinnen,
 
Het Rotaryjaar 17-18 van RC Gent zit er op! 
Eergisteren heeft Marc Dubois de voorzittersketting overgedragen aan Johan Berlaen. Op onze facebookpagina staat nu een kleine selectie foto's van de ambtswissel. 
 
In zijn voorzittersspeech zei Johan in 18-19 het accent te willen leggen op "Durven ondernemen en innoveren". Het programma van het eerste semester is dan ook al volledig ingevuld zoals jullie kunnen zien op de website van het district (met foto's): https://gent.rotary1620.org/nl/activities/agenda/
 
 
Op de website van 'Rotary in Gent' kunnen jullie ook de programmatie zien van de andere Gentse clubs: http://www.rotaryingent.be/agenda/
 
In juli en augustus doet RC Gent het in vakantiemodus met slechts drie activiteiten:
- maandag 9 juli: Eerste speaker's corner met voorzitter Johan Berlaen over 'De geheimen van Google'
- vrijdag 13 juli: Bezoek aan de expo van vzw DACart gevolgd door etentje in l'Incontro
- zondag 26 augustus: Jaarlijkse familie- en vrienden BBQ in Manège 'De Hoefslag'
 
Om aan onze activiteiten (die ook steeds openstaan voor partners) deel te nemen volstaat het een mailtje te sturen naar ondergetekende (voor de twee activiteiten van juli moet dit wel gebeuren voor donderdag 5 juli!!). De deelnamekosten aan de jaarvergaderingen (met aperitief, tweegangenmenu en drank)  bedragen 35€ (Voor Rotaracters, met wie we dit jaar onze contacten willen vermenigvuldigen en intensifiëren, reduceren we de deelnamekosten naar 15€).

De mogelijkheid bestaat ook om op donderdag 9 augustus om 19u15 (in Hotel de Lourdes) eens langs te gaan bij onze vrienden van Gent Noord waar Valérie De Groote komt spreken over de 'World Cleanup day van 15/09/18'! (inschrijven via mail naar apotheek.rgalle@skynet.be)

In ieder geval een fijne vakantie voor de vakantiegangers en nog veel werkplezier voor de anderen!
 
Groetjes,
Jacques Eichperger
verantwoordelijke communicatie RC Gent